Clicky

dinsdag 10 september 2024 - 01:50 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDodelijk slachtoffer bij verkeersongeval A73 was spookrijdster

Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeval A73 was spookrijdster

CUIJK – Het dodelijke slachtoffer van een ernstig verkeersongeval op de A73 bij Cuijk was een spookrijdster, zo blijkt uit een verklaring van de politie. Zij veroorzaakte het ongeval. Een passagier die bij haar in de auto zat raakte zwaargewond.

Ook de inzittende van een voertuig waarmee ze frontaal botste, raakte gewond en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis. De passagier van een derde betrokken voertuig werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie kreeg woensdagochtend rond 05.30 uur een melding van een spookrijder ter hoogte van Cuijk, met kort daarna meldingen van een aanrijding waarbij de drie auto’s waren betrokken. Hulpdiensten gingen ter plekke en troffen daar de zwaar beschadigde auto’s aan. Voor de spookrijdster mocht medische hulp niet meer baten.

De snelweg werd enige tijd afgesloten om hulpdiensten de ruimte te geven. Ook is er onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident. Waarom de bestuurster ging spookrijden, is nog niet duidelijk. De A73 werd rond 10.00 uur weer vrijgegeven.

LEES OOK
Vrachtwagen op zijn kop achter vangrail A27 terechtgekomen [+foto's]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Geheime archiefstukken Bijlmervliegramp na decennia openbaar

DEN HAAG - Nabestaanden en andere belangstellenden krijgen 32 jaar na de Bijlmervliegramp inzage in archiefstukken over de dodelijke vliegtuigcrash. Een deel van het...
×