Clicky

dinsdag 10 september 2024 - 02:14 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSFaillissementenMAG Trans BV failliet verklaard

MAG Trans BV failliet verklaard

ZOETERWOUDE – Voor de rechtbank van Den Haag is op dinsdag 6 augustus MAG Trans BV uit Zoeterwoude failliet verklaard.

De reden voor het faillissement, en wie het heeft aangevraagd is op dit moment nog niet bekend.

Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel is het bedrijf in 2020 opgericht. Volgens de bedrijfswebsite ligt de oorsprong van het bedrijf in 2017 toen men startte als eenmanszaak met slechts één vrachtwagen. Inmiddels zou het bedrijf uitgegroeid zijn naar een wagenpark van vijf eenheden.

MAG Trans is actief in diverse vormen van (internationaal) transport waaronder bloemen en planten, distributie, containers en meer.

Of het bedrijf een doorstart zal maken is op dit moment nog niet bekend.

Nog twee bedrijven actief in transport failliet

Naast MAG Trans BV werden nog twee transportbedrijven failliet verklaard. Transport Group Utrecht BV en Thermo Trans Kerkrade. Beide bedrijven waren niet heel groot. Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel werkten er bij Thermo Trans Kerkrade, dat opgericht is in februari 2019, slechts één persoon.

LEES OOK
Transportbedrijven zetten vijf procent minder om, meer faillissementen

Bij Transport Group Utrecht BV werkten volgens de Kamer van Koophandel geen werknemers. Het bedrijfje zou actief zijn in verhuisvervoer en eveneens zijn opgericht in 2019.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Geheime archiefstukken Bijlmervliegramp na decennia openbaar

DEN HAAG - Nabestaanden en andere belangstellenden krijgen 32 jaar na de Bijlmervliegramp inzage in archiefstukken over de dodelijke vliegtuigcrash. Een deel van het...
×