Clicky

maandag 9 september 2024 - 23:54 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerVerkeershinder in september door afsluitingen op N57 op Walcheren

Verkeershinder in september door afsluitingen op N57 op Walcheren

MIDDELBURG – Recreanten en andere weggebruikers die in september over de N57 tussen Vrouwenpolder en Middelburg op Walcheren willen rijden, moeten rekening houden met ernstige verkeershinder. Rijkswaterstaat gaat op dit traject de asfaltdeklaag vervangen. Tijdens de werkzaamheden is de N57 meerdere keren gedeeltelijk afgesloten.

In het eerste weekend van het onderhoud is er vanaf vrijdagavond 6 september tot en met maandagmorgen 9 september een grootschalige omleiding tussen De Banjaard en Serooskerke. Verkeer wordt omgeleid via Goes en Middelburg en moet rekening houden met een extra reistijd van 45 minuten, meldt Rijkswaterstaat.

Verder is de N57 in beide richtingen afgesloten tussen Vrouwenpolder en Serooskerke van vrijdagavond 13 september tot en met maandagmorgen 16 september. Verkeer kan omrijden via de parallelwegen en de N287.

Omleidingsroute

Ook van vrijdagavond 20 september tot en met maandagochtend 23 september is er een afsluiting. Weggebruikers kunnen dan een omleidingsroute nemen die via Serooskerke en Sint Laurens loopt.

Verder zijn er afsluitingen van donderdagavond 19 september tot en met vrijdagochtend 20 september en maandagavond 30 september tot en met dinsdagmorgen 1 oktober. Half oktober volgen nog drie nachtelijke afsluitingen.

LEES OOK
A20 bij Vlaardingen komende nachten dicht door verzakte portalen
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Geheime archiefstukken Bijlmervliegramp na decennia openbaar

DEN HAAG - Nabestaanden en andere belangstellenden krijgen 32 jaar na de Bijlmervliegramp inzage in archiefstukken over de dodelijke vliegtuigcrash. Een deel van het...
×