Clicky

maandag 9 september 2024 - 18:09 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagenchauffeur eindigt tussen de bomen op de A50 bij Hattem

Vrachtwagenchauffeur eindigt tussen de bomen op de A50 bij Hattem [+foto]

HATTEM – Een vrachtwagenchauffeur is in de nacht van zondag op maandag met zijn combinatie van de weg geraakt op de A50 bij Hattem. De chauffeur kwam tot stilstand tussen de bomen.

De meldkamer kreeg omstreeks 02:30 uur de melding binnen van een voorbijganger die het ongeval had gezien maar was doorgereden. In eerste instantie was de locatie en de ernst nog niet helemaal zeker. Vijf minuten later toen dat wel bekend was werd de brandweer van Wezep gealarmeerd, omdat bleek dat de chauffeur opgesloten zat in zijn cabine.

De brandweer van Wezep heeft bomen verwijderd om de chauffeur uit zijn cabine te kunnen halen. De chauffeur kon daarna zelf uit de cabine komen en is door het ambulancepersoneel voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval waren twee van de drie rijstroken dicht op de A50 tussen knooppunt Hattemerbroek en afslag Hattem.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de vrachtwagen te bergen. Daarbij werden ze geassisteerd door de brandweer van Wezep, die flink wat bomen en takken heeft weggezaagd om zo genoeg ruimte te maken voor de berging.

LEES OOK
Jongen (14) overleden na aanrijding in Utrechtse Overberg

Rijkswaterstaat gaat op een later tijdstip het hekwerk tegen wild repareren.

Vanwege het ongeval stond er in de ochtendspits enkele kilometers file vanaf de A28 vanaf Zwolle.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Zelfrijdende rolstoelen brengen reizigers naar hun gate op Schiphol

SCHIPHOL - Op Schiphol worden reizigers met verminderde mobiliteit vanaf deze week door zelfrijdende rolstoelen naar hun gate gebracht. Met deze innovatie wil Schiphol...
×