Clicky

zaterdag 21 september 2024 - 09:58 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsVitesse voldoet volgens beroepscommissie aan eisen voor licentie

Vitesse voldoet volgens beroepscommissie aan eisen voor licentie

ZEIST – Vitesse voldoet aan alle eisen voor het behouden van haar proflicentie. Dat is de conclusie van de onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken van de KNVB naar aanleiding van het beroep dat Vitesse aantekende tegen het eerdere besluit tot het intrekken van de proflicentie door de licentiecommissie.

Vitesse heeft volgens de beroepscommissie uiteindelijk een sluitende begroting overgelegd en heeft kunnen aantonen dat de Common Group geen zeggenschap meer heeft over wie aandeelhouder kan worden van de club. Dit waren de laatste eisen die de beroepscommissie – en eerder de licentiecommissie – aan Vitesse stelde.

De beroepscommissie meldt dat de club al een bankrekening en een controlerend accountant had bekendgemaakt. Daarmee is nu de situatie wezenlijk anders dan toen de licentiecommissie besloot tot intrekking van de licentie, stelt de beroepscommissie.

LEES OOK
Vitesse heeft nog voor anderhalve week geld, faillissement dreigt
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Slachtoffer ongeval met lijnbus Bennebroek is 12-jarig meisje

BENNEBROEK - De fietser die woensdag in Bennebroek om het leven kwam door een aanrijding met een lijnbus is een meisje van 12 jaar...
×