Clicky

maandag 9 september 2024 - 12:01 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDode en gewonden bij brand in woning zorginstelling Arnemuiden

Dode en gewonden bij brand in woning zorginstelling Arnemuiden

ARNEMUIDEN – Bij een brand in een woning van een zorginstelling in Arnemuiden, is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand omgekomen. Drie anderen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Nog vijf mensen die uit het pand werden gehaald zijn nagekeken door ambulancemedewerkers.

De brandweer rukte rond 03.45 uur uit voor de brand aan het Bultengat in de Zeeuwse plaats. De brand woedde volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio in de garage van een twee-onder-één-kapwoning waarin de zorginstelling cliënten heeft wonen, en zorgde voor veel rook. Rond 04.30 uur meldde de brandweer dat het vuur was gedoofd.

Volgens de veiligheidsregio valt de instelling onder zorggroep ‘s Heeren Loo, die zich bezighoudt met de verzorging, begeleiding en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking.

Vier bewoners zijn na de brand tijdelijk in de buurt opgevangen. De zorggroep kijkt momenteel of de bewoners voor een langere termijn ergens anders kunnen worden ondergebracht, aldus de veiligheidsregio.

LEES OOK
Tweede jonge vrouw overleden na ongeval A50
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Van Eck Transport verkoopt activiteiten aan TransMission

VEENENDAAL - Van Eck Transport, een vertrouwd familiebedrijf uit Veenendaal met een rijke historie die teruggaat tot 1918, heeft per 1 oktober 2024 zijn...
×