Clicky

maandag 9 september 2024 - 10:07 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelSchmitz Cargobull AG levert tien schuifzeilopleggers aan van Dijken Nordic Logistics

Schmitz Cargobull AG levert tien schuifzeilopleggers aan van Dijken Nordic Logistics

ZUIDBROEK – Schmitz Cargobull, een toonaangevende fabrikant van opleggers, heeft recent met trots tien Schuifzeilopleggers in Scandinavische uitvoering uitgeleverd aan Van Dijken Nordic Logistics uit Zuidbroek.

Dit transportbedrijf, opgericht door Eisso van Dijken en nu geleid door zoon Marco van Dijken, is al jarenlang een trouwe klant van Schmitz Cargobull. Met een eigen vloot van maar liefst zeventig opleggers, waaronder schuifzeilopleggers en koelers, heeft Van Dijken zich gespecialiseerd in het vervoer naar en van Scandinavië, met name Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

De keuze voor Schmitz Cargobull is gebaseerd op de goede ervaringen die Van Dijken heeft met hun opleggers. De tien Schuifzeilopleggers zijn voorzien van een versterkt chassis met verlengde wielbasis en rongpotten voor houtrongen in het midden van de versterkte vloer.

Deze uitvoering sluit naadloos aan bij de werkzaamheden van Van Dijken Transport, dat groupage transport naar heel Scandinavië verzorgt.

Met deze nieuwe aanwinsten breidt Van Dijken Transport zijn vloot verder uit en blijft het bedrijf een betrouwbare partner voor transport naar Scandinavië.

LEES OOK
Handgranaat door puinvergruizer bij transportbedrijf in Oss [+foto]

De levering van de Schmitz Schuifzeilopleggers onderstreept de langdurige samenwerking tussen Van Dijken Transport en Schmitz Cargobull.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Gewonden na frontale botsing met vrachtwagen [+foto]

TILBURG - Op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg is maandagochtend rond 08:30 uur een ernstig ongeval gebeurd. Een automobilist kwam...
×