Clicky

maandag 9 september 2024 - 09:29 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsKNVB wil meer uitleg Vitesse en beslist zaterdag over licentie

KNVB wil meer uitleg Vitesse en beslist zaterdag over licentie

ARNHEM – Vitesse krijgt zaterdag duidelijkheid van de KNVB over de proflicentie voor komend voetbalseizoen.

De beroepscommissie licentiezaken van de KNVB heeft nog vragen over één onderdeel van de documenten die de club heeft aangeleverd. Het gaat om een wijziging in de overeenkomst met de Common Group, de partij die de aandelen van de Arnhemse club overneemt.

Dat heeft de licentiecommissie van de KNVB vrijdag laten weten. Vitesse vecht voor haar bestaan en wacht op duidelijkheid van de KNVB met betrekking tot de proflicentie. Die wordt mogelijk afgenomen als Vitesse niet snel aan de voorwaarden voldoet.

“Vanochtend heeft de beroepscommissie licentiezaken van de KNVB een verhelderend gesprek gevoerd met Vitesse en de licentiecommissie van de KNVB. Daarbij zijn de stukken besproken die Vitesse op 31 juli heeft aangeleverd. De beroepscommissie heeft Vitesse laten weten dat het tot morgen 3 augustus 12.00 uur heeft om schriftelijke duidelijkheid te geven op één onderdeel van de aangeleverde documenten.”

LEES OOK
KNVB en Amsterdam praten over mogelijke huldiging op dinsdag

De beroepscommissie komt dit weekend met een definitief besluit, staat in de verklaring.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Machinist asfalteermachine gewond na aanrijding met vrachtwagen op A58 [+foto]

MOLENSCHOT - Op de A58 bij Molenschot vond zondagochtend een aanrijding plaats tussen een asfalteermachine en een vrachtwagen. Die waren daar allebei aan het...
×