Clicky

maandag 9 september 2024 - 09:26 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerSchadeclaim van 27 miljoen euro voor brandweer na grote brand bij Van...

Schadeclaim van 27 miljoen euro voor brandweer na grote brand bij Van der Heijden

HAPERT – Op 29 mei 2020 brak er een zeer grote brand uit bij Van der Heijden Transport in Hapert. De brand ontstond op het dak en leek in eerste instantie vrij snel onder controle maar laaide even later snel weer op.

Dat laatste is waar het in een rechtszaak om draait. Wie is er nu verantwoordelijk voor de grote brand en daarmee gepaard gaande schade? De dakdekker die aan het werk was, de eigenaar van het pand of toch de brandweer? In elk geval heeft de brandweer, volgens het Eindhovens Dagblad, een schadeclaim van 27 miljoen euro gekregen van het dakdekkersbedrijf.

De brandweer kwam tijdens de brand ook al in opspraak. Een video, gemaakt in de brandweerwagen, ging viraal waarin een aantal brandweerlieden juichten en de brand ‘mooi’ noemden.

In oktober 2020 startte het Hapertse transportbedrijf met de nieuwbouw van het afgebrande transportbedrijf.

Het familiebedrijf Van der Heijden Transport is ruim 89 jaar geleden opgericht en intussen uitgegroeid tot een modern vervoersbedrijf met legio logistieke faciliteiten waaronder internationaal transport, distributie, opslag en expeditie.

LEES OOK
Vrachtwagen in brand in Neerijnen [+foto]

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Machinist asfalteermachine gewond na aanrijding met vrachtwagen op A58 [+foto]

MOLENSCHOT - Op de A58 bij Molenschot vond zondagochtend een aanrijding plaats tussen een asfalteermachine en een vrachtwagen. Die waren daar allebei aan het...
×