Clicky

maandag 16 september 2024 - 21:09 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsNederlander (18) omgekomen in Thailand

Nederlander (18) omgekomen in Thailand

BANGKOK – Een 18-jarige Nederlander uit Noord-Holland is deze week in Thailand om het leven gekomen. Dat bevestigt een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken na berichtgeving van De Telegraaf. Volgens Thaise media kwam de man om tijdens een wandeltocht met zijn ouders.

De man had volgens Thaise media net met zijn beide ouders een bergtop bereikt in de jungle van Krabi. Toen ze de top hadden bereikt, daalden zijn ouders af om eten te halen.

Eenmaal terug op de plek waar ze met hun zoon hadden afgesproken, was de jongeman verdwenen, schrijft onder meer Bangkok Times. Het lichaam van de man werd later, na een zoektocht, gevonden op het Khao Ngon Nak-uitkijkpunt.

Het is onduidelijk of de man overleed door een ongeluk of dat er iets anders is gebeurd. Buitenlandse Zaken kan niks zeggen over de omstandigheden rond de dood van de man. Wel meldt de woordvoerder dat consulaire bijstand wordt verleend aan de familie van de man.

LEES OOK
23-jarige Nederlander in Duitsland opgepakt voor drugshandel
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing komt met reeks kostenbesparingen vanwege fabrieksstaking

SEATTLE - Boeing voert een reeks kostenbesparingen door omdat zo'n 33.000 medewerkers in fabrieken van de vliegtuigbouwer rond Seattle en Portland sinds vrijdag het...
×