Clicky

donderdag 19 september 2024 - 00:38 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsMicrosoft kampt opnieuw met storingen

Microsoft kampt opnieuw met storingen

REDMOND – Microsoft kampt opnieuw met storingen, deze keer met sommige Office-toepassingen en cloudservices. “We onderzoeken meldingen van problemen bij het verbinden met Microsoft-diensten wereldwijd”, meldt het techconcern.

Het probleem heeft ook invloed op meerdere Microsoft 365-diensten en -functies, aldus Microsoft. Microsoft 365 omvat veelgebruikte applicaties zoals Outlook, Word en Excel.

Gebruikers kunnen mogelijk geen toegang krijgen tot de apps of ervaren slechtere verbindingen of prestaties, staat in een verklaring van Microsoft. Meldingen van storingen liepen dinsdag in korte tijd op tot honderden klachten, volgens storingsite Downdetector. Ook op Allestoringen.nl komen honderden meldingen over problemen met Microsoft 365 binnen.

Crash

“We hebben meerdere engineeringteams ingezet om het probleem zo snel mogelijk te diagnosticeren en op te lossen. Meer details zullen worden verstrekt zodra deze beschikbaar zijn”, staat op de website van Microsofts clouddivisie Azure.

Eerder deze maand crashten ongeveer 8 miljoen computers die draaien op het Windows-besturingssysteem nadat het cybersecuritybedrijf CrowdStrike een defecte software-update had uitgebracht. Ook had Microsoft te maken met de nasleep van een reeks cyberaanvallen die hebben geleid tot een vernietigend rapport van de Amerikaanse regering waarin werd opgeroepen tot bedrijfsbrede veranderingen.

LEES OOK
Opnieuw tientallen vluchten geannuleerd vanwege onstuimig weer
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

VS klagen Grace Ocean en Synergy Marine aan voor schade brugramp...

BALTIMORE - Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een rechtszaak aangespannen tegen de eigenaar en exploitant van de Dali, het vrachtschip dat een halfjaar...
×