Clicky

donderdag 19 september 2024 - 06:00 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsZeker acht slachtoffers bij steekpartij in Southport

Zeker acht slachtoffers bij steekpartij in Southport

SOUTHPORT – De Britse politie heeft een man opgepakt en een mes in beslag genomen na een melding van een steekpartij in Southport, ten noorden van Liverpool.

De autoriteiten hebben volgens Britse media melding gemaakt van zeker acht personen met steekwonden. Zij worden overgebracht naar ziekenhuizen.

De verdachte is meegenomen naar een politiebureau. De politie roept burgers op het gebied te mijden, maar benadrukt ook dat het gevaar verder is geweken.

Over het motief voor de vermoedelijke steekpartij is nog niets bekendgemaakt. De hulpdiensten hebben ook nog geen informatie gedeeld over de identiteit van de slachtoffers.

De plaatselijke krant Liverpool Echo bericht dat de hulpdiensten massaal aanwezig zijn in Hart Street, een straat met woonhuizen. Een omwonende vertelde de krant dat in plaatselijke WhatsApp-groepen oproepen rondgingen om ramen en deuren op slot te doen. “We zijn allemaal doodsbang, in paniek en ziek van bezorgdheid.”

LEES OOK
Meerdere gewonden bij steekpartij kerk in Sydney [+video]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

VS klagen Grace Ocean en Synergy Marine aan voor schade brugramp...

BALTIMORE - Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een rechtszaak aangespannen tegen de eigenaar en exploitant van de Dali, het vrachtschip dat een halfjaar...
×