Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:10 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsDen Engelsen Bedrijfswagens onthult unieke jubileumtruck vanwege 5-jarig bestaan

Den Engelsen Bedrijfswagens onthult unieke jubileumtruck vanwege 5-jarig bestaan

Den Engelsen Bedrijfswagens viert dit jaar zijn vijfjarig jubileum met de onthulling van een bijzondere jubileumtruck.

De basis van de jubileumtruck vormt een 640 pk sterke MAN TGX 18.640 met luchtvering rondom en de extra ruime GX-cabine, voorzien van vele comfortopties voor de chauffeur. Hoewel de MAN TGX van zichzelf al indrukwekkend is, bracht Van der Heijden Truckstyling de truck naar een geheel nieuw niveau.

De stoere voorkant is uitgerust met een onderlip, klassieke zonneklep, een traditionele lichtbak, verstralers, zwaailampen verwerkt in dakspoiler, luchthoorns en meegespoten Michelin-poppetjes. Aan de achterkant is de cabine gladgetrokken en voorzien van een custom slangenrek, staande uitlaatpijpen, traanplaatafdekking en een Deense bumper.

Wat deze truck extra speciaal maakt, is het unieke custom spuitwerk in de huisstijlkleuren van Den Engelsen, verzorgd door TCD (Truck Color Design) uit Kelpen-Oler. Dit spuitwerk zorgt voor een opvallende en indrukwekkende verschijning die het jubileum van Den Engelsen Bedrijfswagens op passende wijze onderstreept.

LEES OOK
MAN opent groot aantal accu-reparatiecentra in Europa

De jubileumtruck zal de komende weken te zien op diverse truckerfestivals.

Den Engelsen Bedrijfswagens is gespecialiseerd in MAN en Volkswagen bedrijfswagens. Het familiebedrijf werd opgericht in 2019 na de overname van vier MAN-vestigingen en het Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven van Pon. Inmiddels heeft Den Engelsen vijf MAN vestigingen in Zuidoost-Nederland.

Het bedrijf biedt een compleet aanbod van diensten, waaronder verkoop, levering en onderhoud van bedrijfswagens en praktische rijvaardigheidstrainingen. Daarnaast is het bedrijf de afgelopen jaren uitgebreid met Den Engelsen Verhuur en Den Engelsen Top Used. Hierdoor kan het bedrijf nu ook verhuurdiensten, in- en verkoop van gebruikte voertuigen, en rijvaardigheidstrainingen aanbieden.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×