Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:22 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsIVECO Nederland introduceert nieuwe S-WAY MY24

IVECO Nederland introduceert nieuwe S-WAY MY24

IVECO onthult met trots de nieuwe IVECO S-WAY Model Year 2024. Deze nieuwe truck combineert een strak design met een modern interieur, gericht op comfort, efficiency en technologie.

Chauffeur centraal

Het ontwerp van de nieuwe S-WAY cabine staat volledig in het teken van de chauffeur. De zit- en stuurpositie zijn geoptimaliseerd voor ergonomie, terwijl het interieur comfort en luxe uitstraalt door de gebruikte hoogwaardige materialen. Geavanceerde infotainment en innovatieve veiligheidssystemen zorgen voor een prettige en veilige rijervaring.

De volledig nieuw ontworpen cabine biedt niet alleen een verbeterde gebruikerservaring, maar levert ook voordelen op voor de eigenaar. Het nieuwe ontwerp optimaliseert de aerodynamica, wat resulteert in een brandstofbesparing van maximaal vier procent.

Uitgerust met fraaie opties en diverse accessoires in samenwerking met TRALERT® en IVECO Schouten Etten-Leur, straalt deze truck puur rijplezier uit.

De nieuwe IVECO S-WAY MY24 is klaar voor de weg. Het vernieuwde interieur, het op de chauffeur gerichte ontwerp en de moderne uitstraling maken deze truck een uitstekende keuze voor elke chauffeur.

LEES OOK
Stoere IVECO S-WAY voorloper voor TDH

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×