Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:07 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerZwaargewonde na aanrijding tussen vrachtwagen, bestelbus en auto

Zwaargewonde na aanrijding tussen vrachtwagen, bestelbus en auto [+foto’s]

HELLOUW – Een vrachtwagen, een bestelbus en een auto zijn rond 16.30 uur met elkaar in botsing gekomen op het kruispunt van de Irenestraat en de Graaf Reinaldweg in Hellouw. De bestuurder van de bestelbus raakte zwaargewond. Een traumaheli kwam ter plaatse om hulp te verlenen.

De eerste melding kwam rond 16.30 uur binnen bij de alarmcentrale. Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer en de ambulance, rukten uit naar het ongeval. Ze troffen de vrachtwagen voor de helft in het water aan met een volledig vernielde voorruit. Ondanks de flinke schade bleef de bestuurder van de vrachtwagen ongedeerd. Hij is wel nagekeken door het ambulancepersoneel.

De bestuurder van de bestelbus raakte daarentegen zwaargewond. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met deze persoon gaat, is nog onbekend. De voorkant van het voertuig is volledig in de kreukels en er is bijna niets meer van over.

Foto: Meesters Multimedia

De auto die bij het ongeval betrokken was, heeft slechts lichte schade opgelopen aan de bumper en ook de bestuurder kwam met de schrik vrij.

LEES OOK
Vrachtwagen van de weg en in sloot langs N381 [+foto]

De Graaf Reinaldweg is volledig afgesloten zodat de Verkeersongevallenanalyse (Voa) van de politie onderzoek kan doen naar het incident. Dit zorgt voor veel verkeershinder, want de A15 is ook afgesloten voor wegwerkzaamheden. Hierdoor kan het verkeer dat via de Graaf Reinaldweg wordt omgeleid, niet meer omrijden.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×