Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:16 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsBakker Bedrijfswagens lanceert DAF XG 'Meet The Bull!'

Bakker Bedrijfswagens lanceert DAF XG ‘Meet The Bull!’

Met de High Performance lijn biedt Bakker Bedrijfswagens net iets extra’s voor de echte liefhebber. Passie, uitstraling, kracht, kwaliteit, originaliteit en meesterschap. Enkele kernwaarden waar elke High Performance zich aan meet.

Meet The Bull!

Dé High Performance editie die herinneringen oproept aan de zwart gele DAF 3300 waarmee Jan de Rooy in 1985 de Dakar Rally won. Niet zo vreemd want de 2024-High Performance editie is gebaseerd op deze legende.

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat The Bull van DAF Trucks, aan het publiek werd gepresenteerd. Bakker Bedrijfswagens presenteert 40 jaar later opnieuw een DAF die de titel The Bull verdient. De prestaties “High Performance” van de The Bull uit 1984 kent iedereen. Met twee motoren, samen goed voor 750pk liet de DAF alle overige deelnemers ver achter zich en won daardoor de Dakar Rally van 1985.

The Bull welke Bakker Bedrijfswagens voor het eerst zal presenteren op het Truckstar Festival van 2024 staat nog steeds garant voor High Performance, maar dan die van de nieuwe generatie DAF (NGD).

LEES OOK
Nieuwe DAF XD voor Boers Lastentechniek

De uitstraling van deze DAF doet menig oog verblinden. De sprekende gele kleur in combinatie met het stijlvolle hoogglans zwart, maken van deze XG een robuuste machine.

DAF XG

De alom bekende leefruimte van de XG-cabine tezamen met de hoge veiligheidsuitrusting en vele comfort opties van deze premium DAF maken uw rit en/of verblijf onderweg tot een waar genot. De hele lijst aan opties is aangevinkt. De naam High Performance doet echt recht aan dit paradepaardje van Bakker Bedrijfswagens. Een full options auto waar niets aan ontbreekt. De fraaie looks spreken voor zich, maar met de prestaties van de 530pk Paccar MX13 motor is het High Performance plaatje pas echt compleet.

Primeur Truckstar Festival in Assen

Aankomend weekend is deze DAF XG High Performance “The Bull” te zien op het Truckstar Festival in Assen. Kom gerust eens kijken naar deze fraaie uitvoering en geniet van alle details. U kunt ons vinden op het beursplein, op de stand van DAF Nederland.

LEES OOK
Nieuwe DAF XF NGD voor Ploeger Logistics

Met dank aan:
• Spuitwerkzaamheden: Bakker Bedrijfswagens Schadeherstel Hoogeveen
• Ontwerp en reclame: Tim Kroos/ FilmPloeg / Verbeek Reclame Renswoude
• Accessoires: Solar Guard Exclusive Truck Parts, Veap Shield United BV, Tralert
• Afbouw: Bakker Bedrijfswagens Scherpenzeel
• Fotografie: FilmPloeg


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×