Clicky

zaterdag 7 september 2024 - 20:16 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerA4 richting Rotterdam ruim een week dicht vanwege wegwerkzaamheden

A4 richting Rotterdam ruim een week dicht vanwege wegwerkzaamheden

UTRECHT – Van vrijdag 26 juli 22:00 uur tot maandag 5 augustus 05:00 uur is de A4 richting Rotterdam afgesloten tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Sabina. Deze werkzaamheden vinden tegelijkertijd plaats met de meerdaagse zomerafsluiting van de Heinenoordtunnel (A29). Houd rekening met extra reistijd die kan oplopen tot een uur, waarschuwt Rijkswaterstaat.

Wat is er afgesloten en hoe word je omgeleid?

De A4 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Sabina is dicht richting Rotterdam. Ook de verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland is dicht voor het verkeer komend vanuit Bergen op Zoom richting Rotterdam. Oprit Bergen op Zoom (28 en 27), op- en afrit Tholen (26), op- en afrit Steenbergen (25) en op- en afrit Dinteloord (24) zijn ook dicht.

De verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland komend vanuit Roosendaal naar afrit Bergen op Zoom-Noord (57) blijft open.

Het verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid via de A58, A17 en A16. Richting Zierikzee wordt het verkeer omgeleid via de A58, A17 en A59.

LEES OOK
Grote steden gaan gewoon door met zero-emissiezones ondanks tegenstand coalitie
A4 omleiding
Foto: Rijkswaterstaat

Tijdens de afsluiting wordt er regulier onderhoud uitgevoerd, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Het doel van deze werkzaamheden is een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Andere werkzaamheden in de regio

Van vrijdag 26 juli 22:00 uur tot vrijdag 9 augustus 05:00 uur is ook de Heinenoordtunnel (A29) in beide richtingen afgesloten. Tijdens deze afsluiting worden er renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de tunnel.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×