Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:05 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerNederlandse vrachtwagenchauffeur aan de kant vanwege ladingzekering maar blijkt ook onder invloed...

Nederlandse vrachtwagenchauffeur aan de kant vanwege ladingzekering maar blijkt ook onder invloed van drugs

LENNESTADT – Op maandag 22 juli 2024, rond 14.40 uur, ontving de Duitse politie informatie van getuigen over een vrachtwagen met Nederlands kenteken. Hij reed op de B55 van Kirchveischede richting Grevenbrück en de getuigen vermoedden dat de lading verkeerd was vastgezet.

Toen de vrachtwagen even later werd tegengehouden door de politie, werd feitelijk vastgesteld dat de lading niet goed was gezekerd.

Tijdens de controle ontdekten de agenten ook aanwijzingen dat de 24-jarige vrachtwagenchauffeur mogelijk drugs gebruikte. Een voorlopige drugstest ter plaatse bevestigde dit vermoeden.

De Nederlander werd vervolgens meegenomen naar het politiebureau. Hier is bloed afgenomen en is er een proces-verbaal opgemaakt waarin naast het zekeren van ladingen ook het rijden onder invloed van verdovende middelen ten laste wordt gelegd.

LEES OOK
Douane vindt 3374 kilo drugsgrondstof BMK in luchtvracht op Schiphol
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×