Clicky

zaterdag 7 september 2024 - 20:18 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSOvernames en FusiesInt. Transportbedrijf van Klooster BV neemt Transportbedrijf N. Oud en Zonen BV...

Int. Transportbedrijf van Klooster BV neemt Transportbedrijf N. Oud en Zonen BV over.

ALMERE – Int. Transportbedrijf van Klooster BV gevestigd in Almere heeft op 18 juli 2024 Transportbedrijf N. Oud en Zonen BV gevestigd in Zwaagdijk Oost met terugwerkende kracht per 1 april 2024 overgenomen.

“We werken al heel lang samen met de firma Oud en hebben onze krachten steeds meer gebundeld. Doordat we de samenwerking steeds verder hebben geïntensiveerd bleek dat onze werkzaamheden vrijwel naadloos op elkaar aansluiten”, aldus een woordvoerder van Van Klooster.

“Toen de heer Oud kenbaar maakte geen opvolging te hebben om zijn bedrijf voort te zetten zijn de gesprekken opgestart en zijn we tot een overname gekomen. Een en ander is gerealiseerd onder begeleiding van MKB advies partners.”

Int. Transportbedrijf van Klooster is gespecialiseerd in het vervoeren van bouwmaterialen. In 1923 is Opa van Klooster begonnen in Bussum. Hij verzorgde toen de transporten voor kalkzandsteen fabriek Rijsbergen te Huizen.

In 1996 hebben Jan en Eric het bedrijf overgenomen en zijn in 1999 met het bedrijf verhuisd naar de Damsluisweg in Almere. In 2021 is Joep van Klooster, als vierde generatie toegetreden tot de directie van Int. Transportbedrijf Van Klooster BV.

LEES OOK
Kaasproducent St. Paul voornemens ERU over te nemen

Het bedrijf beschikt over 21 trucks en 30 trailers waarvan 20 trailers met laad/los-kraan, 9 tautliners met meeneemheftruck en één dieplader.

Transport bedrijf N. Oud en Zonen uit Zwaagdijk is in 1908 begonnen en heeft na verschillende soorten transporten zich eveneens gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen. In Zwaagdijk hebben zij nu 17 eenheden, bestaande uit twee bakwagens met aanhanger, 12 trekkers met oplegger en drie bakwagens.

“Door deze overname staan we sterker voor de toekomst en optimaliseren we de inzet van onze voertuigen”, aldus Van Klooster BV.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×