Clicky

zaterdag 7 september 2024 - 20:20 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSCriminaliteitBulk Terminal Zeeland failliet verklaard

Bulk Terminal Zeeland failliet verklaard

RITTHEM – Voor de rechtbank van Zeeland-West-Brabant is vrijdag 19 juli Bulk Terminal Zeeland failliet verklaard. De rechtbank verleende twee dagen eerder al uitstel van betaling aan het overslagbedrijf.

In verband met vermeende banden met de georganiseerde drugshandel moest het bedrijf op last van de burgemeester van Vlissingen vanaf 24 juli een jaar dicht.

Uitstel van betaling is vaak een voorbode van faillissement.

De burgemeester nam het besluit om de panden en het terrein van het op- en overslagbedrijf in het havengebied te sluiten op basis van onderzoek door de politie.

De politie en de FIOD hebben in mei gezamenlijk drie directeuren van het bedrijf aangehouden onder leiding van het Openbaar Ministerie (OM). Deze mannen van 59, 56 en 43 jaar worden verdacht van het invoeren van cocaïne uit Zuid-Amerika, deelname aan een criminele organisatie en valsheid in geschrifte.

Hoeveel personeel er werkzaam is bij het overslagbedrijf is niet duidelijk. De Kamer van Koophandel vermeld maar één werknemer.

LEES OOK
Vijf maanden cel voor bedreigen burgemeester rond komst asielhotel

Het is op dit moment niet bekend of het bedrijf een doorstart zal maken.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×