Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:24 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSCriminaliteitJonge kinderen ontdekt in trailer

Jonge kinderen ontdekt in trailer

DEN HAAG – Vorige week werd de politie naar een parkeerplaats langs de A4 gestuurd. Hier had iemand gezien dat er kinderen in een oplegger van een vrachtwagen klommen. De melder vond dit bijzonder en besloot contact op te nemen met de politie.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat de vrachtwagen met oplegger al was verdwenen. Gelukkig was de melder achter de vrachtwagen aangereden en gaf de positie door.

De politie trof de vrachtwagen rijdend op de N223 aan onderweg naar de haven van Hoek van Holland. De vrachtwagen kreeg een stopteken. De politie heeft daarop de vrachtwagen gecontroleerd.

In de laadruimte troffen zij meerdere personen aan die zich hadden verstopt op en tussen de lading. Sommige van hen waren nog jonge kinderen.

De aangetroffen personen spraken geen Nederlands of Engels, maar zij bleken al een hele reis achter de rug te hebben. Mogelijk waren zij op weg naar het Verenigd Koninkrijk, meldt de politie.

LEES OOK
Derde kind overleden na mesaanval in Southport

De chauffeur is aangehouden op verdenking van mensensmokkel. De vreemdelingenpolitie en de Koninklijke Marechaussee voeren verder onderzoek uit.

De politie meldt nog dat de oren en ogen van het publiek belangrijk zijn. “Als u iets ziet wat niet in de haak is, of waarvan uw onderbuikgevoel zegt dat het niet klopt, dan klopt het vaak ook niet. Bel dan vooral 0900-8844 of bij spoed 112.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×