Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:24 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartKLM: kom niet naar Schiphol bij annulering of ernstige vertraging

KLM: kom niet naar Schiphol bij annulering of ernstige vertraging

SCHIPHOL – KLM roept passagiers op niet naar Schiphol te komen als hun vlucht geannuleerd is of ernstige vertraging heeft door de wereldwijde computerstoring. Het vliegverkeer is op dit moment beperkt door de storing.

“Dit betekent dat klanten rekening moeten houden met vertragingen en annuleringen. We roepen passagiers op niet naar de luchthaven te komen als hun vlucht niet vertrekt of ernstig vertraagd is. Wij realiseren ons dat dit voor groot ongemak zorgt bij onze klanten, zeker nu de zomervakantie net is begonnen. KLM werkt met man en macht aan het herstel van de operatie. Wij adviseren passagiers de website KLM.com of de KLM-app in de gaten te houden voor actuele informatie over hun vlucht”, aldus een verklaring.

KLM zei eerder al dat het niet mogelijk is om vluchten af te handelen, onder meer door problemen bij het inchecken. De maatschappij zag zich daarom genoodzaakt om de operatie grotendeels te staken.

LEES OOK
EasyJet is in Nederland klaar voor zomerseizoen, zegt directeur

Ook veel andere luchtvaartmaatschappijen en luchthavens in de wereld zijn geraakt door de storing.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×