Clicky

maandag 16 september 2024 - 09:55 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartZeer grote drukte op Schiphol door computerstoring

Zeer grote drukte op Schiphol door computerstoring

SCHIPHOL – Op Schiphol hebben passagiers veel last van de wereldwijde computerstoring, die onder meer de luchtvaart heeft getroffen.

Volgens een ANP-verslaggever is het vooral druk in vertrekhal 3, met lange rijen, en wordt omgeroepen dat door de storing vluchten kunnen uitvallen of vertraging oplopen. De storing lijkt vooral vertrekkende vluchten te raken, want op de borden staat dat een aantal vertrekkende vluchten vertraging heeft.

Op de meeste borden met informatie op Schiphol zijn momenteel grote klokken te zien. Dat moet voorkomen dat er opstoppingen ontstaan, omdat mensen naar vluchtinformatie gaan kijken, aldus de verslaggever.

Schiphol zei eerder al dat de storing grote impact zal hebben op vluchten van en naar de luchthaven. Er wordt nog in kaart gebracht wat de exacte gevolgen zijn.

Schiphol raadt reizigers aan om contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappijen en de actuele reisinformatie in de gaten te houden.

LEES OOK
Transavia vliegt tot en met maandag niet meer naar Beiroet
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Nederland voert voor het eerst e-TOL in

ROTTERDAM - Op 7 december gaat de nieuwe A24/Blankenburgverbinding bij Rotterdam open. Dit is de eerste snelweg in Nederland waar weggebruikers elektronisch tol (e-TOL)...
×