Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:39 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsActrice Shannen Doherty overleden op 53-jarige leeftijd

Actrice Shannen Doherty overleden op 53-jarige leeftijd

LOS ANGELES – De Amerikaanse actrice Shannen Doherty is zaterdag overleden op 53-jarige leeftijd. Dat meldt Leslie Sloane, de publicist van de actrice zondag aan het Amerikaanse tijdschrift People. Doherty leed al jaren aan kanker.

“Het is met pijn in het hart dat ik het overlijden van actrice Shannen Doherty bevestig. Op zaterdag 13 juli verloor ze haar strijd tegen kanker na vele jaren vechten tegen de ziekte”, aldus Sloane. Doherty werd op het moment van overlijden omringd door haar dochter, zus, tante, vrienden en haar hond Bowie. “De familie vraagt ​​op dit moment om privacy zodat ze in vrede kan rouwen”, zegt Sloane.

Bij Doherty werd in 2015 voor het eerst borstkanker vastgesteld. Na behandeling keerde de ziekte weer terug.

Charmed

In juni sprak Doherty in haar podcast Let’s be Clear over de chemotherapie die ze onderging voor borstkanker. Ze zei kort daarvoor begonnen te zijn met een “uitputtende” nieuwe chemotherapie. De actrice deelde toen ook haar zorgen over de behandeling. “Het komt heel erg binnen, omdat ik niet weet hoe lang ik de chemo moet volgen”, zei ze.

LEES OOK
Radio 10 in beroep in zaak Rob van Someren

Doherty was onder meer bekend van haar rol als Brenda Walsh in de serie Beverly Hills, 90210. Ze was van 1990 tot 1994 te zien in de serie. In 2008 en 2019 keerde ze terug als het personage in een reboot van de show. Ook speelde ze een van de hoofdrollen in de serie Charmed.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×