Clicky

zondag 8 september 2024 - 03:51 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSSpoorvervoerTwee weken geen treinen tussen Rotterdam en Den Haag

Twee weken geen treinen tussen Rotterdam en Den Haag

UTRECHT – Reizigers kunnen tussen 13 en 25 juli geen gebruik maken van de trein op het traject tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal.

In die periode voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor, meldt de NS. De extra reistijd tussen Rotterdam en Den Haag is naar schatting een half uur. Reizigers wordt geadviseerd om niet tijdens de spits met het vervangend vervoer te reizen.

De vervoerder adviseert gebruik te maken van het vervangende busvervoer, te reizen met de trein via Gouda of te reizen met de RandstadRail. “Mijd de spits!”, zegt de NS “We verwachten grote drukte bij de bussen. Mijd ook RET-metrolijn E tussen Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal door beperkte capaciteit. Plan je reis kort voor vertrek met de reisplanner voor het meest actuele advies.”

De vervangende bussen stoppen op alle stations op het traject Den Haag Centraal – Rotterdam Centraal. Tussen 25 en 27 juli rijden er geen treinen tussen Den Haag Centraal en Schiedam Centrum.

LEES OOK
TLN: hogere kosten spoorgoederenvervoer maken het transportondernemers onmogelijk te verduurzamen
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×