Clicky

vrijdag 20 september 2024 - 01:10 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsToestand Mark Gillis weer verslechterd: herstel staat even stil

Toestand Mark Gillis weer verslechterd: herstel staat even stil

De toestand van realityster Mark Gillis is de afgelopen dagen verslechterd. Waar het eerder deze week beter leek te gaan met de zoon van Peter Gillis, heeft hij nu “opnieuw meer koorts” en moet zijn beademingsmachine “meer ondersteuning” geven. Dat heeft zijn vader Peter laten weten aan het ANP.

De 28-jarige Gillis werd eind vorige maand in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Hij bleek een ernstige longontsteking te hebben. Maandag lieten Peter en zijn partner Wendy weten dat Mark zijn ogen had geopend, maar dat hij nog steeds voor zijn leven vocht. Wel zagen ze “langzaamaan” een stijgende lijn.

“Men is constant op zoek naar een manier om een goede balans te hebben. Met als doel om Mark zo snel als mogelijk te laten ontwaken uit de kunstmatige coma”, schrijven Peter en Wendy. “Intussen vecht hij namelijk al bijna twee weken voor zijn leven. Zijn herstel lijkt voor ons gevoel even stil te staan, maar we blijven hopen dat er snel weer vooruitgang wordt geboekt.” De familie van Mark is dankbaar voor de ziekenhuismedewerkers en voor de steun die zij hebben ontvangen. “We hebben alle vertrouwen in hun aanpak en ook in onze Mark.”

LEES OOK
Rapper Def Rhymz op 53-jarige leeftijd overleden als gevolg van hartfalen

Peter Gillis en zijn familie worden sinds 2020 door SBS6 gevolgd voor de realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa.

BronANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vluchten Lufthansa en Air France op Tel Aviv langer opgeschort

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air France hebben besloten hun vluchten van en naar onder meer Tel Aviv langer op te schorten. Eerder deze...
×