Clicky

zondag 8 september 2024 - 03:39 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsOranje terug op Nederlandse bodem

Oranje terug op Nederlandse bodem

SCHIPHOL-OOST – Het Nederlands voetbalelftal is weer terug in het land. De staf en spelers zijn tegen 14.00 uur geland op Schiphol-Oost. Daar zijn ze in twee bussen vertrokken.

Ze worden afgezet op een locatie vanwaar iedereen weer naar huis gaat. Het toestel vertrok rond 13.00 uur vanuit het Duitse Wolfsburg, waar de voetballers precies een maand hebben verbleven.

Niet alle spelers vlogen mee naar Nederland. Een deel is volgens de KNVB vanuit Duitsland naar andere bestemmingen gereisd.

Bij het vliegveld, waar veel privévliegtuigen landen, keken enkele tientallen mensen toe toen het Nederlands elftal arriveerde. Veel kregen de toeschouwers echter niet te zien en de spelers zwaaiden niet naar ze.

Woensdagavond werd Nederland uitgeschakeld tijdens de halve finale tegen Engeland, dat in de negentigste minuut een tweede doelpunt maakte. Oranje verloor met 1-2.

LEES OOK
Britse pubs sluiten in rap tempo, 80 per maand in eerste kwartaal
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×