Clicky

maandag 16 september 2024 - 21:24 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsFietser (37) komt om bij ongeval met auto in Sint Maarten

Fietser (37) komt om bij ongeval met auto in Sint Maarten

SINT MAARTEN – Woensdagavond is bij een verkeersongeval in Sint Maarten (Noord-Holland) een man van 37 jaar uit Warmenhuizen om het leven gekomen. Het gaat om een ongeval tussen een fietser en een auto. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte, meldt de politie.

Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 18.40 uur op het kruispunt Groenveldsdijk met de Delftweg. Door de impact van de auto kwam het slachtoffer in de sloot terecht.

De bestuurder van de auto is na het ongeval eerst doorgereden, maar later teruggekeerd. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte. Het gaat om een vrouw van 21 jaar uit Uitgeest en een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie onderzoekt wie van de twee achter het stuur zat op het moment van het ongeval. Ook onderzoekt de politie hoe het ongeval is gebeurd.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer nog gereanimeerd. Het slachtoffer is ter plekke overleden. De nabestaanden is ondersteuning door slachtofferhulp en een familieagent aangeboden.

LEES OOK
45-jarige vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen na aanrijding tegen boom
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing komt met reeks kostenbesparingen vanwege fabrieksstaking

SEATTLE - Boeing voert een reeks kostenbesparingen door omdat zo'n 33.000 medewerkers in fabrieken van de vliegtuigbouwer rond Seattle en Portland sinds vrijdag het...
×