Clicky

woensdag 18 september 2024 - 22:05 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerDuitse politie zoekt inhalende vrachtwagenchauffeur die ervoor zorgt dat andere vrachtwagen kantelt...

Duitse politie zoekt inhalende vrachtwagenchauffeur die ervoor zorgt dat andere vrachtwagen kantelt [+foto’s]

REGESBOSTEL – Zaterdag 6 juli 2024 reed een Litouwse trekker met oplegger vanaf de parkeerplaats Stellheide de Duitse A1 op richting Hamburg. Omdat deze vrachtwagen aanzienlijk langzamer reed dan een andere naderende trekker met oplegger, haalt deze vrachtwagen de Litouwer in.

De inhalende vrachtwagenchauffeur zou vervolgens vlak voor de vrachtwagen hem hebben afgesneden waardoor de chauffeur van de Litouwse vrachtwagen naar rechts moest uitwijken en in de berm terechtkwam, waar hij vervolgens kantelde.

Gelukkig raakte er niemand gewond. De onbekende chauffeur die het ongeval heeft veroorzaakt, vervolgde zijn reis zonder zich verder zorgen te maken over wat er was gebeurd.

Foto: Duitse Politie

De Duitse politie spreekt van materiële schade in de vijfcijferige orde en vraagt ​​iedereen die getuige is geweest van het ongeval en die informatie kan geven over de toedracht, contact op te nemen met de snelwegpolitie in Sittensen op +49 04282/5087-0.

LEES OOK
Nederlandse wielrenner komt om bij aanrijding in Duitse grensplaats
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

VS klagen Grace Ocean en Synergy Marine aan voor schade brugramp...

BALTIMORE - Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een rechtszaak aangespannen tegen de eigenaar en exploitant van de Dali, het vrachtschip dat een halfjaar...
×