Clicky

maandag 8 juli 2024 - 18:58 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartTransavia lanceert Fast Track Security op Schiphol

Transavia lanceert Fast Track Security op Schiphol

SCHIPHOL – Transavia lanceert per 8 juli op Schiphol Fast Track Security. Met deze dienst kunnen passagiers eenvoudiger door de veiligheidscontrole op Schiphol.

Tijdens de vakantieperiode is het logischerwijs drukker dan gebruikelijk op de luchthavens. Het kan daarom zijn dat passagiers langer moeten wachten bij de check-in, securitycontrole of paspoortcontrole.

Passagiers die Fast Track Security hebben geboekt mogen op Schiphol via een aparte rij door de security gaan en kunnen daarmee tijd besparen. Met de dienst zet Transavia een volgende stap in het zo efficiënt mogelijk reizen.

Met Fast Track Security bepaalt een passagier zelf op welk moment hij of zij door de security gaat. Dus mocht je onverhoopt in de file staan op weg naar de luchthaven, of met een andere vertraging kampen, met de service mag je op je eigen gewenste tijdstip door de veiligheidscontrole.

Fast Track Security kan direct in een boeking worden toegevoegd en daarmee ben je verzekerd van een plek. De dienst kan ook later in Mijn Transavia worden toegevoegd en heeft een vanaf prijs van 7 euro per persoon. De service is inbegrepen bij het Max-tarief.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur bekneld na vrachtwagenongeval op Duitse A2

GLADBECK - Maandagmiddag rond 15:25 uur heeft er op de Duitse A2 in de richting van Onberhausen een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Eén vrachtwagenchauffeur is...
×