Clicky

vrijdag 5 juli 2024 - 22:32 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerAanrijding met twee vrachtwagens op Duitse A1

Aanrijding met twee vrachtwagens op Duitse A1 [+foto’s]

GEVELSBERG – Woensdagochtend 3 juli 2024 werd de brandweer van het Duitse Gevelsberg om 07.58 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A1 richting Keulen.

Op de plaats van het ongeval kwamen twee vrachtwagens met elkaar in botsing, waarbij een vrachtwagen een tankwagen met een etiket voor gevaarlijke stoffen raakte.

Gelukkig bleek ter plaatse dat de tankwagen niet beladen was met gevaarlijke stoffen en bleef de tankoplegger onbeschadigd, waardoor er geen gevaar bestond voor het lekken van gevaarlijke stoffen.

Beide vrachtwagenchauffeurs bleven bij het ongeval nagenoeg ongedeerd en zijn slechts uit voorzorg behandeld door de hulpdiensten. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

Foto: Brandweer Gevelsberg

Om de veiligheid van alle weggebruikers en hulpdiensten te garanderen, werd in samenwerking met de snelwegpolitie de snelweg volledig afgesloten.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Drie Britse luchthavens mogen klimaatdemonstranten weren

LONDEN - Drie luchthavens in het Verenigd Koninkrijk mogen klimaatdemonstranten weren om mogelijke verstoringen van vluchten tijdens het drukke zomerseizoen te voorkomen. Een rechter heeft...
×