Clicky

zondag 30 juni 2024 - 02:33 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsBode Packaging kondigt aankoop nieuwe locatie in Zwijndrecht aan

Bode Packaging kondigt aankoop nieuwe locatie in Zwijndrecht aan

HARDINXVELD-GIESSENDAM/ZWIJNDRECHT – Met trots kondigt Bode Packaging, specialist in houten maatwerkverpakkingen en verpakkingsdiensten, de aankoop aan van een nieuwe locatie in Zwijndrecht. Deze locatie, die binnenkort zal worden gebouwd, markeert een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van het bedrijf.

“Onze huidige locatie heeft ons goed gediend maar biedt onvoldoende ruimte en faciliteiten om de groeiambities van Bode te kunnen waar maken. De nieuwe locatie in Zwijndrecht, met een oppervlakte van 8000 m², zal ons in staat stellen om onze activiteiten uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Steeds meer klanten vinden ons door de hoge service graad en we willen ervoor zorgen dat we voor al onze klanten 24/7 klaar staan.”

Uitbreiding van capaciteiten en diensten

“De nieuwe locatie zal ons niet alleen meer ruimte bieden, maar ook de mogelijkheid om onze productiecapaciteit te vergroten. Bode Packaging levert een breed scala aan houten maatwerk verpakkingen, waaronder kisten, kratten, vloeren en transportzadels. Met de extra ruimte kunnen we meer klanten voorzien van hoogwaardige verpakkingsoplossingen, waardoor we onze positie in de markt verder kunnen versterken.”

Verbeterde dienstverlening

“Naast onze verpakkingsproducten bieden we ook andere diensten aan, zoals (zeewaardig) verpakken en het lashen & securen van goederen. De nieuwe locatie in Zwijndrecht stelt ons in staat om deze diensten op een nog hoger niveau te brengen. Door de modernisering en uitbreiding van onze faciliteiten kunnen we efficiënter werken en onze klanten nog beter van dienst zijn. De nieuwe locatie van Bode zal zich aan het water bevinden en is voorzien van een kade zodat wij de logistieke handelingen alsmede onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.”

Een strategische investering in de toekomst

“De aankoop van deze nieuwe locatie is een strategische stap vooruit voor ons bedrijf,” zegt Frenk Snoeck, General Manager van Bode Packaging. ”

Op de nieuwe locatie verkrijgen wij extra ruimte en kunnen wij moderne faciliteiten aanbrengen en toepassen. Hierdoor zijn wij in staat nog beter in te spelen op de vraag van de klant. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze uitbreiding ons biedt.” zegt Mark Leemberg, Operationeel Manager van Bode Packaging.

De bouw van de nieuwe locatie zal binnenkort van start gaan.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

×