Clicky

zaterdag 29 juni 2024 - 12:52 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsCurator zoekt naar doorstart bedrijf achter babymerk Noppies

Curator zoekt naar doorstart bedrijf achter babymerk Noppies

LELYSTAD – Meerdere partijen zijn geïnteresseerd in een doorstart van het failliete Nine&Co, het bedrijf achter onder meer het bekende babymerk Noppies. Dat heeft curator Janina Maduro laten weten. De verkoop van onder meer babykleding en kleding voor zwangere vrouwen gaat voorlopig door, terwijl zij zoekt naar de mogelijkheden om het bedrijf voort te zetten.

Het ruim dertig jaar bestaande Noppies kampte al langer met financiële problemen. Noppies had eerder ook winkels in verschillende steden in het land, maar de vennootschap waarin die waren ondergebracht liet de onderneming vorig jaar al bankroet gaan.

Deze week heeft de rechter ook het faillissement uitgesproken over het moederbedrijf en andere dochtervennootschappen, bevestigt Maduro na berichtgeving door Het Financieele Dagblad. Dit betreft onder meer de lijn van producten, die bij meerdere webshops in het assortiment zitten.

Maduro vindt het nog te vroeg om iets te zeggen over de oorzaak van het faillissement. Dat moet ze allemaal nog onderzoeken. Ook kan ze nog geen inschatting maken van de kansen op een doorstart van de onderneming waar zo’n tachtig mensen werken.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Enorme drugsvangst in havengebied Moerdijk: politie ontdekt cocaïne in telescoopkraan

MOERDIJK - De Zeehavenpolitie Zeeland-West-Brabant heeft vrijdag in een bedrijfspand in het havengebied van Moerdijk circa 3000 kilo cocaïne aangetroffen. Ter plekke zijn drie...
×