Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:33 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDeel parkeerterrein Pinkpop gesloten vanwege hevige regenval

Deel parkeerterrein Pinkpop gesloten vanwege hevige regenval

LANDGRAAF – Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

Mensen die een kaart hadden gekocht voor P5 worden verzocht niet meer met de auto, maar met het openbaar vervoer naar Pinkpop te komen. Voor wie dit geen optie is, is er een kiss-and-ride beschikbaar waar festivalgangers kunnen worden afgezet. Dagtickethouders en mensen met een P3-, P8- of P9-ticket kunnen wel gewoon parkeren. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op een terrein dat grotendeels verhard is.

“We begrijpen dat dit een tegenvaller is en uiteraard krijgen P5-weekendtickethouders hun aankoopbedrag voor het parkeerticket binnen zes weken automatisch teruggestort”, zegt de organisatie. “We willen hun ontzettend bedanken voor hun medewerking en samen gaan we er een fantastisch Pinkpopweekend van maken. Zowel het festivalterrein als de campings liggen er momenteel goed bij.”

LEES OOK
KNMI geeft code oranje af in hele land vanwege zware onweersbuien

Het festival in Landgraaf begint donderdag en duurt tot en met zondag. Onder anderen Avril Lavigne, S10, Keane, Joost Klein, Anouk, Davina Michelle en Ed Sheeran treden op in Limburg.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×