Clicky

maandag 16 september 2024 - 21:46 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDode en zwaargewonde bij ongeval in Emmeloord, bestuurder onder invloed van alcohol...

Dode en zwaargewonde bij ongeval in Emmeloord, bestuurder onder invloed van alcohol aangehouden

EMMELOORD – Dinsdagavond is bij een ongeval op de Nagelerweg in Emmeloord een vrouw om het leven gekomen. Ook raakte een persoon zwaargewond. De bestuurder van het voertuig, een 20-jarige man uit Nagele, bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden, meldt de politie.

De auto reed van Emmeloord in de richting van Nagele toen de bestuurder in een bocht vermoedelijk de macht over het stuur verloor. De auto klapte op een boom. De bestuurder wist zelfstandig het voertuig te verlaten, de twee andere inzittenden moesten door de brandweer worden bevrijd.

Een vrouw is direct gereanimeerd maar dat mocht helaas niet meer baten, zij overleed ter plekke. Een tweede vrouw is zwaargewond naar een ziekenhuis overgebracht. De bestuurder is in het ziekenhuis behandeld en zit vast voor verhoor.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het onderzoek en vraagt mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren om contact met de politie op te nemen.

LEES OOK
Lichaam gevonden in woning Delft, verdachte aangehouden
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing komt met reeks kostenbesparingen vanwege fabrieksstaking

SEATTLE - Boeing voert een reeks kostenbesparingen door omdat zo'n 33.000 medewerkers in fabrieken van de vliegtuigbouwer rond Seattle en Portland sinds vrijdag het...
×