Clicky

zaterdag 29 juni 2024 - 12:59 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerNieuwe cao-onderhandelaar FNV Transport en Logistiek

Nieuwe cao-onderhandelaar FNV Transport en Logistiek

UTRECHT – Per 1 juni heeft Linda Slagter, Sam Verduijn opgevolgd als cao-onderhandelaar Transport en Logistiek. Linda is zeer ervaren binnen de sector, ze was jaren de cao-onderhandelaar bij CNV.

Vorig jaar maakte Linda de overstap van CNV naar FNV. Binnen FNV Transport en Logistiek heeft ze in korte tijd kennisgemaakt met veel verschillende werkgebieden.

Linda was de bestuurder voor de regio Noord, ze heeft de cao-onderhandelingen FedEx en DHL Logistics gedaan en op dit moment doet ze de cao-onderhandelingen PostNL.

“Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging, ik vind dit een geweldige en uitdagende sector die nooit stilstaat. We hebben veel te doen, we gaan met z’n allen flink gas geven. Zonder transport staat alles stil, dus laten we schouder aan schouder staan en opkomen voor onze geweldige sector en onze mooie vakbeweging. Samen maken we het verschil. Met ons team Transport en Logistiek en onze actieve kaderleden staan we voor jullie klaar. Tot gauw!”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Enorme drugsvangst in havengebied Moerdijk: politie ontdekt cocaïne in telescoopkraan

MOERDIJK - De Zeehavenpolitie Zeeland-West-Brabant heeft vrijdag in een bedrijfspand in het havengebied van Moerdijk circa 3000 kilo cocaïne aangetroffen. Ter plekke zijn drie...
×