Clicky

woensdag 26 juni 2024 - 21:57 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsZanger Justin Timberlake opgepakt voor rijden onder invloed

Zanger Justin Timberlake opgepakt voor rijden onder invloed

SAG HARBOR – De Amerikaanse politie heeft Justin Timberlake opgepakt op verdenking van rijden onder invloed. De zanger negeerde in Sag Harbor een stopbord en slingerde over de weg, staat volgens CBS News in rechtbankdocumenten. Timberlake is na zijn arrestatie voorgeleid en vervolgens vrijgelaten.

De agent die Timberlake staande hield, verklaarde dat de zanger duidelijk onder invloed was. Zijn adem rook naar drank en hij had “bloeddoorlopen en glazige ogen”.

De 43-jarige Timberlake zou zelf hebben verklaard dat hij één martini had gedronken. Sag Harbor ligt in de buurt van de stad New York. De zanger en zijn vertegenwoordigers hebben nog niet gereageerd.

Timberlake wordt gezien als een van de bekendste artiesten ter wereld. Hij maakte deel uit van de boyband *NSYNC en lanceerde later een solocarrière. De zanger won tijdens zijn carrière tien Grammy Awards en speelde ook in films, zoals The Social Network en Friends With Benefits. Timberlake is momenteel aan het touren om zijn nieuwe album te promoten.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Dode door bedrijfsongeval bij Shell in havengebied Moerdijk

MOERDIJK - Door een ongeval op het terrein van Shell in Moerdijk is woensdag een persoon om het leven gekomen. Dat gebeurde rond 12.30...
×