Clicky

woensdag 3 juli 2024 - 19:37 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsBedrijf achter Camping van Oranje failliet vlak voor start EK

Bedrijf achter Camping van Oranje failliet vlak voor start EK

AMSTERDAM – De rechtbank in Amsterdam heeft deze week het bedrijf achter de Camping van Oranje failliet verklaard.

Eerder werd al bekend dat supporters van het Nederlands elftal tijdens het EK voetbal in Duitsland dit jaar niet terechtkunnen op een Oranjecamping. Nu valt dus het doek helemaal voor de organisatie. Het EK begint op 14 juni.

Oorspronkelijk zouden er campings komen in de drie speelsteden Leipzig, Hamburg en Berlijn. Voor de camping in Leipzig bleek al gauw te weinig animo. Vorige week vrijdag werd duidelijk dat ook de plannen voor de campings in Hamburg en Berlijn niet doorgingen. “In de afgelopen weken werden de organisatoren geconfronteerd met te veel onzekerheid en onverwachte externe factoren, die een verantwoorde en veilige organisatie in de weg staan”, meldde de organisatie toen.

Oranje Camping BV was vrijdagmiddag niet meer bereikbaar voor commentaar. De curator die is aangesteld door de rechtbank laat aan de NOS weten dat leveranciers en Oranjefans met een campingreservering op de hoogte zijn gebracht van het faillissement.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen tegen boom na aanrijding met auto, automobilist overleden [+foto’s]

WINTERSWIJK - Op de Misterweg in Winterswijk heeft woensdagmiddag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Daarbij is een 65-jarige man...
×