Clicky

vrijdag 20 september 2024 - 01:08 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDode in huis Oldenzaal is 54-jarige vrouw, verdachte weer vrij

Dode in huis Oldenzaal is 54-jarige vrouw, verdachte weer vrij

OLDENZAAL – De dode die zondag werd gevonden in een huis aan de Berkstraat in Oldenzaal is een 54-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat meldt de politie woensdag na onderzoek, onduidelijk is nog waardoor zij is overleden.

De huurder van het huis wordt nog verdacht van betrokkenheid bij haar dood, maar is wel weer vrij.

De politie vond het lichaam na meldingen van buurtbewoners. Er zou een vreemde geur zijn geroken. Daarop vonden agenten en brandweer het lichaam, volgens regionale media in vergaande staat van ontbinding. Na het forensisch onderzoek kon de doodsoorzaak niet worden vastgesteld en is ook niet duidelijk of er sprake is van een misdrijf.

Omdat er momenteel onvoldoende aanleiding is de man langer vast te houden, is hij in vrijheid gesteld, aldus de politie woensdag. Het gaat volgens regionale media om de neef van de vrouw en hij blijft vooralsnog verdachte.

De man werd bij de huiszoeking in eerste instantie aangehouden voor belediging van de politie, omdat hij toegang tot de plaats delict wilde en omdat hij aanwijzingen niet opvolgde. Maandag volgden daar de verdenkingen bij dat hij een lichaam verborgen hield in zijn huis en betrokken zou zijn bij de dood.

LEES OOK
Man valt van schip in Maasbracht en overlijdt
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vluchten Lufthansa en Air France op Tel Aviv langer opgeschort

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air France hebben besloten hun vluchten van en naar onder meer Tel Aviv langer op te schorten. Eerder deze...
×