Clicky

zondag 8 september 2024 - 04:20 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsNieuwe bedrijfsleiding voor G. de Kruijf

Nieuwe bedrijfsleiding voor G. de Kruijf

HOUTEN – Transportbedrijf G. de Kruijf in Houten begint aan een nieuwe fase in zijn bijna 80-jarig bestaan. Het is de start van een volgend hoofdstuk met een nieuw bedrijfslogo en huisstijl en een gewijzigde bedrijfsleiding.

Gea Terstegen-De Kruijf en echtgenoot Elroy Terstegen waren al jaren betrokken bij de bedrijfsvoering maar sinds kort zijn zij 100 procent eigenaar en volledig verantwoordelijk voor de leiding en het bestuur.

“Dit familiebedrijf in hart en nieren dankt zijn succes aan degelijkheid en betrouwbaarheid”, stelt Elroy Terstegen. “Deze kernwaarden zijn al vanaf de oprichting in 1945 verankerd in ons bedrijf. Veelzijdigheid en innovatie hebben de afgelopen jaren gezorgd voor sterke groei. Hier richten we ons nog meer op in deze nieuwe fase, met een nog sterkere focus op dienstverlening, slimme oplossingen en oog voor duurzaamheid. Dat doen we overigens wel met medewerkers en chauffeurs die al jaren bij ons werken en ook een vertrouwd gezicht zijn voor veel van onze klanten.”

Modern wagenpark

Transportbedrijf G. De Kruijf heeft een modern wagenpark met enige tientallen voertuigen, allemaal Euro 6. Iedere chauffeur rijdt in principe met een eigen auto. Jaarkilometrages van 120.000 tot zelfs 200.000 km voor combinaties die vol continu rijden, zijn gebruikelijk. De lading bestaat uit dranken, van limonades tot bier, en de ritten zijn van drankenfabrikanten naar groothandels en distributiecentra van winkelconcerns. Daarnaast verzorgt het Houtense bedrijf het transport voor een glasfabriek en worden in de nachtelijke uren ritten voor pakketdiensten uitgevoerd.

LEES OOK
Wisseling van de wacht bij directie RAI Vereniging

Oog voor werkomstandigheden

“We doen meer dan van a naar b rijden”, aldus Elroy. “We ontzorgen onze opdrachtgevers met loyale medewerkers. Chauffeurs willen graag bij ons werken. We zorgen goed voor onze medewerkers en iedere chauffeur rijdt met een eigen auto. De werkplek in de cabine moet comfortabel zijn, we letten daar ook op bij de keuze van nieuwe trucks. De nieuwe bedrijfskleding draagt door de materiaalkeuze ook bij aan de werkomstandigheden.”

Flexibiliteit en efficiency

Onlangs heeft transportbedrijf G. de Kruijf nieuwe boordcomputers laten installeren. De voertuigen zijn realtime te volgen en opdrachten zijn snel door te sturen aan de chauffeur. Dat leidt tot strakkere planning, meer flexibiliteit en meer efficiency. Onderaan de streep betekent dat minder kosten en dat is weer belangrijk om prijstechnisch scherp aan de bal te kunnen blijven spelen.

Investeren in duurzaamheid

Elroy: “We investeren ook volop in duurzaamheid, een aspect dat voor ons en onze klanten een steeds belangrijkere rol speelt. We rijden met alternatieve brandstoffen. Momenteel zijn dat LNG en HVO100. We blijven de ontwikkelingen met elektrische trucks volgen. Voor nu bieden die nog te weinig actieradius. Momenteel is dat zo’n 200 km en wij rijden 600 km per dag. Ons bedrijfspand is volledig CO2-neutraal. De stroom komt van zonnepanelen en warm water van zonneboilers. Voor de bijverwarming is er een pellet cv.”

LEES OOK
Theo de Vries benoemd tot truck en trailer directielid bij Wensink Automotive

Gea en Elroy vertegenwoordigen de derde generatie bij G. de Kruijf, maar de vierde generatie is echter ook al actief. Dochter Kelsey doet de administratieve organisatie en dochter Stacey richt zich op de sociale media, zodat transportbedrijf G. de Kruijf en de diensten ook op online platforms goed zichtbaar zijn.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×