Clicky

zondag 8 september 2024 - 04:20 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoer18-jarige Ynte overleden, vrijdag laatste 'rit' op vader's vrachtwagen

18-jarige Ynte overleden, vrijdag laatste ‘rit’ op vader’s vrachtwagen

OUDEHASKE – Op maandag 3 juni 2024 is op 18-jarige leeftijd Ynte Reitsma uit Oudehaske overleden. Ynte leed aan een zeldzame stofwisselingsziekte.

Eind vorige maand plaatste zijn vader nog een oproep op Facebook om de laatste wens van zijn zoon in vervulling te laten gaan. Hij vroeg of vrachtwagenchauffeurs op vrijdag 24 mei 2024, langs het huis van zijn moeder wilden rijden. Ynte lag daar in de kamer. “Hij zou het prachtig mooi vinden wanneer je dan even toetert”, aldus zijn vader in de oproep.

Vrachtwagenchauffeurs gaven hier massaal gehoor aan. Zeker 2.000 vrachtwagens reden die vrijdag door het Friese dorp. De eerste vrachtwagen zelfs al om 00:30 uur. Ynte genoot er zichtbaar van.

Ynte zijn laatste rit zal aanstaande vrijdag 7 juni achterop de vrachtwagen van zijn heit (vader, red) zijn.

“Eenieder die Ynte wil uitzwaaien, kan op vrijdag 7 juni 14.45u plaatsnemen langs de weg tussen Jousterweg 166 en het crematorium Haskerpoort”, aldus zijn ouders op de speciale Facebook-pagina over de aandoening waaraan Ynte en zijn broertje lijden.

LEES OOK
Oprichter H.J. van Bentum Transport overleden

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×