Clicky

dinsdag 2 juli 2024 - 00:35 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelWigchers Internationaal Transport breidt trailervloot uit met twintig nieuwe Kempf aluminium volume...

Wigchers Internationaal Transport breidt trailervloot uit met twintig nieuwe Kempf aluminium volume kippers

SCHOONOORD – Wigchers Internationaal Transport b.v. uit Schoonoord heeft dit voorjaar opnieuw twintig Kempf aluminium volume kippers besteld. Deze nieuwe opleggers zullen worden ingezet in de aankomende koren- en bietencampagne.

Wigchers heeft sinds 2010 een indrukwekkend aantal van 53 Kempf kipperopleggers aan hun vloot toegevoegd. Dit zijn vijftig aluminium volumekippers en drie geïsoleerde stalen wegenbouwkippers.

Deze recente investering benadrukt de langetermijnvisie van het bedrijf op kwaliteit en toont het vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Kempf-trailers.

Fahrzeugbau KEMPF GmbH, gevestigd in Bad Marienberg, is een toonaangevende producent van maatwerk voertuigconcepten sinds 1950. Kempf staat bekend om hun passie voor voertuigbouw en hun expertise die door jarenlange ervaring is opgebouwd.

“We willen de hele Wigchers-familie bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen in onze producten en hopen nog tientallen jaren met hen samen te werken”, aldus Henner Schäfer, woordvoerder van Kempf.

Wigchers Internationaal Transport b.v. beschikt over meer dan een eeuw ervaring in de transportsector en biedt een uitgebreid scala aan transportdiensten. Hun expertise beslaat onder andere transport voor de olie- en gasindustrie, wegenbouw (zoals asfalt en zand) en de agrarische sector. Daarnaast vervoeren ze diverse goederen zoals tuinhout, betonelementen, staalconstructies, ADR-goederen en machineonderdelen.

Hun veelzijdige wagenpark, dat bestaat uit open opleggers, semi-diepladers, huiftrailers, kooiapen, volumekippers, asfaltkippers, kraantrailers en kraantrucks, maakt hen een allround en flexibele transporteur waar klanten altijd op kunnen vertrouwen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Trailer in brand in ‘s-Gravenzande [+foto]

'S-GRAVENZANDE – Een trailer van een vrachtwagen is maandagavond 1 juli in brand gevlogen. Dit gebeurde aan de Nieuwlandsedijk in 's-Gravenzande. Niemand is hierbij gewond...
×