Clicky

zondag 22 september 2024 - 10:46 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartTurkish Airlines en Air China ondertekenen nieuwe codeshare-overeenkomst

Turkish Airlines en Air China ondertekenen nieuwe codeshare-overeenkomst

Turkish Airlines en Air China hebben een nieuwe freesale codeshare-overeenkomst ondertekend, als overgang van de bestaande samenwerkingen in een blocked space partnership.

Deze nieuwe overeenkomst, die aanvankelijk van toepassing is op vluchten tussen Istanbul en Beijing, vormt een belangrijke mijlpaal in de strategische samenwerking tussen beide luchtvaartmaatschappijen en vormt de basis voor toekomstige uitbreidingen van hun sterke partnerschap.

Deze nieuwe overeenkomst zal beide luchtvaartmaatschappijen in staat stellen om meer flexibiliteit en meer reismogelijkheden aan te bieden aan passagiers waardoor de connectiviteit tussen Turkije en China wordt verbeterd.

Bovendien wordt verwacht dat de nieuwe regeling het toerisme en de economische uitwisseling tussen de twee landen zal versterken. Passagiers profiteren niet alleen van een groter reisgemak, maar ook van nieuwe kansen voor culturele en zakelijke interacties.

Beide luchtvaartmaatschappijen verwachten dat deze samenwerking zal bijdragen aan een aanzienlijke toename van het passagiersverkeer, waardoor de wederzijdse groei wordt bevorderd en waar de luchtvaartsector als geheel van profiteert.

LEES OOK
Turkish Airlines gaat eigen vliegtuigonderdelen maken
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Trailer uitgebrand in Apeldoorn [+foto]

APELDOORN - Een trailer is afgelopen nacht volledig in vlammen opgegaan aan het Kanaal Zuid in Apeldoorn. Meters hoge vlammen en rookwolken waren van...
×