Clicky

dinsdag 2 juli 2024 - 00:47 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelZes Krone Profiliners en Dryliners voor Ben Becker

Zes Krone Profiliners en Dryliners voor Ben Becker

SOEST – Recent leverde Wezenberg Trailers een serie van 6 Krone Profiliners en Dryliners af aan Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V. in Soest.

Voor het laden en lossen zijn alle opleggers voorzien van een 2.500 kg laadklep.
De Dryliner opleggers zijn uitgevoerd als Doublestock, waardoor het mogelijk is om 66 Euro pallets in één keer te laden.

Alle Profiliners zijn uitgevoerd met aluminium zijborden. De opleggers zijn in verschillende Ben Becker stijlen uitgevoerd.

Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V. levert hoogwaardige logistieke diensten die slim en betrouwbaar zijn. Het dienstenpakket is gebaseerd op de drie eigenschappen: kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Dankzij gemotiveerde medewerkers die meedenken en van elkaar leren, is het bedrijf in staat om als één team met één taak te opereren. Met het jonge wagenpark voorzien van de nieuwste technologie, kunnen alle relaties overal bediend worden.

Ben Becker Soest

Om de CO2-uitstoot te verminderen, worden alle chauffeurs getraind en wordt er gebruik gemaakt van Traxx diesel. Inmiddels zijn ook de eerste twee elektrische vrachtwagens aangeschaft welke de komende tijd ingezet zullen gaan worden.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Trailer in brand in ‘s-Gravenzande [+foto]

'S-GRAVENZANDE – Een trailer van een vrachtwagen is maandagavond 1 juli in brand gevlogen. Dit gebeurde aan de Nieuwlandsedijk in 's-Gravenzande. Niemand is hierbij gewond...
×