Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:04 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerTwee gewonden nadat vrachtwagen op signaleringsvrachtwagen botst

Twee gewonden nadat vrachtwagen op signaleringsvrachtwagen botst [+foto]

ERFURT – Momenteel is er flinke verkeershinder op de Duitse A4 richting Dresden. Tussen de knooppunten Erfurt-West en Erfurt-Ost vond een ernstig verkeersongeval plaats, waarbij twee mensen gewond raakten.

Een 67-jarige vrachtwagenchauffeur raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. Hij kwam in botsing met een vrachtwagen die ter bescherming op de vluchtstrook stond vanwege maaiwerkzaamheden.

Door de klap werd deze vrachtwagen tegen de vangrail geduwd, waardoor deze kantelde. De bestuurder zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. Vanwege de vele verwondingen werd hij naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de trekker met oplegger raakte lichtgewond.

Beide betrokken voertuigen zijn niet meer rijvaardig.

In de richting Dresden is momenteel volledig afgesloten. De berginsgwerkzaamheden zijn aan de gang. Het verkeer wordt omgeleid via de A71, bij het knooppunt Erfurt naar het knooppunt Erfurt-Nord, via de oostelijke ringweg van Erfurt naar de terugkeer naar de A4, bij het knooppunt Erfurt-Vieselbach.

LEES OOK
Vrachtwagen gedeeltelijk gekanteld na aanrijding met auto op N381 [+foto]
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×