Clicky

zondag 8 september 2024 - 02:16 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSOvernames en FusiesSecure Logistics en IDEMIA Public Security werken samen aan vingerafdrukherkenning aan de...

Secure Logistics en IDEMIA Public Security werken samen aan vingerafdrukherkenning aan de poort

ROTTERDAM – Secure Logistics B.V., leverancier van trusted identities en toegangsoplossingen, kondigt met trots een samenwerking aan met IDEMIA Public Security, een toonaangevende producent van biometrische technologieën. Deze samenwerking zal zich richten op de implementatie van de biometrische verificatiemethode ‘Fingerprint’, oftewel vingerafdrukherkenning, voor toegangscontrole aan de poort.

Cor Stolk, algemeen directeur van Secure Logistics, benadrukt de redenen voor de keuze van IDEMIA Public Security als partner: “We hebben gekozen voor IDEMIA vanwege hun sterke ondersteuning en hun positie als toonaangevende leverancier van biometrische technologieën binnen Europa. De technologie achter Fingerprint kenmerkt zich door onder andere controles op liveness detection, wat resulteert in nog minder foutgevoeligheid en een snelle verificatie aan de poort. Door de vingerafdruk te verifiëren met de op onze XS-Key geplaatste template, in plaats vanuit een database, behoudt de gebruiker altijd volledige controle over eigen gegevens. Dit zorgt voor maximale privacybescherming voor onze klanten.”

Fingerprint zal beschikbaar zijn voor acceptatiepunten vanaf 1 juli 2024.

LEES OOK
Kabinet bevestigt fout: gedetineerden EBI hadden kort contact

IDEMIA Public Security, een divisie van de IDEMIA Group, is een vooraanstaande leverancier van betrouwbare biometrische oplossingen op het gebied van openbare veiligheid, identiteit, reizen, transport, en toegangscontrole. De oplossingen zijn ontwikkeld met geavanceerde beveiligingsfuncties en encryptietechnologieën, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om veiligere omgevingen te creëren, waarin mensen leven, communiceren en vrij kunnen bewegen.

Secure Logistics is de voorloper op het gebied van trusted identities en toegangsoplossingen. Met behulp van het XS-ID worden de identiteit en accreditaties van een persoon op verschillende manieren geverifieerd tijdens een toegangsproces. Deze gegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor de desbetreffende persoon, waarmee gemakkelijke en gecontroleerde toegang tot zowel fysieke als digitale omgevingen is gegarandeerd. Dagelijks krijgen hierdoor meer dan 52.000 gebruikers van meer dan 33 nationaliteiten, geautomatiseerd toegang tot ruim 75 bedrijven in Nederland.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×