Clicky

zondag 8 september 2024 - 03:49 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsZwaargewonde die op straat in Schiedam werd gevonden overleden

Zwaargewonde die op straat in Schiedam werd gevonden overleden

SCHIEDAM – Op de Sporthalstraat in Schiedam is in de nacht van zaterdag op zondag een zwaargewonde persoon aangetroffen, die uiteindelijk is overleden. Reanimatie mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed op straat aan zijn verwondingen, meldt de politie. Het slachtoffer, een man, was aangereden.

De hulpdiensten werden rond 03.30 uur gewaarschuwd over de gewonde man op straat. Agenten reden via de Nieuwe Damlaan richting het slachtoffer, toen zij daar een fiets zagen liggen, meldt de politie. “Vanaf de fiets leek er een bloedspoor te lopen naar de plek waar de man een stukje verderop lag.”

Meerdere getuigen verklaarden een donkerkleurige auto te hebben gezien. De politie heeft ook een kentekenplaat gevonden die van een donkergrijze Seat Leon bleek te zijn die vrijdag als gestolen was opgegeven. De auto is inmiddels teruggevonden op de Hargsingel in Schiedam. Het voertuig is beschadigd. De auto wordt onderzocht op sporen.

De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Of hij een fietser was die werd meegesleurd, kan de politiewoordvoerder nog niet zeggen. “Het lijkt er op van wel, maar dat is nog niet met zekerheid te zeggen. We zijn het nog aan het onderzoeken.” Verschillende media melden dat de afstand tussen de fiets en de plek waar het slachtoffer werd aangetroffen, enkele honderden meters is. Hoelang het bloedspoor precies was, weet de woordvoerder echter niet. Of er sprake was van een bewuste actie, is volgens de zegsvrouw nog onbekend.

LEES OOK
Fietsster om het leven gekomen na aanrijding met vrachtwagen in Tilburg
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN - Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan. De straat naast het kanaal wordt...
×