Clicky

maandag 16 september 2024 - 10:04 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerOp veel momenten in juni extra reistijd op A12 door werkzaamheden

Op veel momenten in juni extra reistijd op A12 door werkzaamheden

DEN HAAG – Op de A12 krijgen automobilisten de komende weken zowel ‘s nachts als overdag tussen Moordrecht en knooppunt Oudenrijn te maken met een extra reistijd die kan oplopen tot meer dan een uur. Dat komt door werkzaamheden van Rijkswaterstaat om het asfalt stiller te maken.

Vanaf begin juni zijn op elf doordeweekse dagen twee van de vier rijstroken in de richting van Utrecht dicht. Tijdens tien nachten is de snelweg volledig afgesloten in de richting van Utrecht.

De A12 en A20 richting Utrecht zijn daarnaast vier weekenden dicht tussen Moordrecht en knooppunt Oudenrijn, maar de A12 blijft dan wel open tussen Gouda en de afrit Reeuwijk. Verkeer wordt omgeleid via Amsterdam of Gorinchem.

“We adviseren om niet in de file aan te sluiten”, meldt Rijkswaterstaat. Automobilisten krijgen het advies om zoveel mogelijk thuis te werken en waar mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te reizen.

LEES OOK
Werkzaamheden A12 van Den Haag richting Utrecht zijn afgerond
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tata Steel onthult toekomstbestendige decoilinglijn bij Feijen

MAASTRICHT - Feijen Heavy Gauge Europe, een gespecialiseerd staalservicecentrum en dochteronderneming van Tata Steel Nederland, heeft een state-of-the-art decoilinglijn gelanceerd. Deze investering is een...
×