Clicky

zaterdag 6 juli 2024 - 16:50 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw Materieel21 nieuwe Scania's 500R Super voor Wigchers Int. Transport

21 nieuwe Scania’s 500R Super voor Wigchers Int. Transport

SCHOONOORD – Onlangs plaatste Wigchers Int. Transport uit Schoonoord een order voor 21 nieuwe Scania 500R Super trekkers. De comfortabele en ruime R-cabine biedt de chauffeur een optimale plek om te werken en te rusten.

Twintig van de voertuigen worden uitgevoerd als drie-assige trekker en één voertuig wordt een extra lage trekker voor lowdecktransporten. Alle trekkers worden rondom luchtgeveerd voor het hoogste comfort en optimale benutting van de aslasten. Met de investering in de nieuwe Scania’s wil Wigchers een volgende stap zetten in het verduurzamen van het wagenpark.

Met meer dan 100 jaar ervaring biedt Wigchers een breed programma aan transportdiensten. De diversiteit loopt sterk uiteen van transport voor de olie- en gasindustrie, maar ook voor de wegenbouw (zoals asfalt en zand) en de agrarische sector.

Daarnaast vervoert men onder andere tuinhout, betonelementen, staalconstructies, ADR goederen en machineonderdelen. Het wagenpark bestaat onder andere uit open opleggers, semi-diepladers, huiftrailers, kooiapen, volumekippers, asfaltkippers, kraantrailers en kraantrucks. Kortom een allround en flexibele transporteur waar men op het materiaal moet kunnen vertrouwen.

Dat is waar de betrouwbaarheid en de efficiency van Scania’s Super aandrijflijn een belangrijke rol speelt. Deze blijft qua brandstofverbruik in de branche de toon zetten. De nieuwe 13-liter motor vormt tezamen met de, eveneens, nieuwe G33CM versnellingsbak het hart van de Super aandrijflijn.

Het resultaat is een ongekende souplesse en een ruime marge in de trekkracht van de motor. Gecombineerd met de laatste versie van Scania Opticruise en de ruime R-cabine resulteert dit in een echte chauffeursauto.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Klimaatactivisten demonstreren zaterdag op Malieveld en willen A12 op

DEN HAAG - Klimaatactivisten gaan zaterdag op twee manieren demonstreren in Den Haag. Actiegroep Extinction Rebellion (XR) is wederom van plan de A12 te...
×