Clicky


Manta Design Parijs kiest voor Fulfilment Solutions in Nieuw-Vennep

Manta Design Parijs kiest voor Fulfilment Solutions in Nieuw-Vennep
13-06-2013 10:19 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
PARIJS/NIEUW-VENNEP - Twee ondernemers, afkomstig uit Nederland maar met een kantoor in Parijs, besturen samen hun bedrijf Manta, dat gespecialiseerd is in de distributie van design cadeau artikelen. Manta distribueert op b-to-b niveau momenteel een veertiental merken in Frankrijk en zeven in de Benelux. De merken onderscheiden zich door hun originaliteit, hun innovatieve ideeën en eigentijdse ontwerpen. De klanten variëren van kleine cadeauwinkels tot museum shops. Ook grote warenhuizen, kantoorboekhandels en webshops behoren tot de internationale klantenkring.

Service staat hoog in het vaandel bij Manta en zeker in deze economische roerige tijden is dit een belangrijke factor waarmee het bedrijf zich onderscheidt.

Service en professionaliteit waren ook de doorslaggevende factoren in de keuze voor Fulfilment Solutions en CTS GROUP voor het transport en de logistiek.


"Wij hebben logistieke centra in Frankrijk, België en Nederland bezocht. De uiteindelijke keuze is gevallen op Nederland, omdat dat van origine een handelsland is en logistiek wordt hier dan ook gezien als een echt beroep", geeft Paul Schim van der Loeff aan.

Daarbij komt dat Fulfilment Solutions een fantastisch netwerk heeft en het feit dat ze gevestigd zijn in Nieuw-Vennep heeft de levertijden op geen enkele wijze negatief beïnvloed voor de Franse leveringen. "Als distributeur is niets zo belangrijk als foutloos en snel onze orders uitleveren", vult Ilse Vonk aan. "Het team van Fulfilment Solutions denkt met ons mee en samen proberen we een zo efficient mogelijke manier van werken te realiseren, een echte samenwerking."